Recept za subotnji ručak :)
Sastojci:
tijesto za lazanje,
brašno,
pola litre mlijeka,
maslac,
gorgonzola,
mozzarella,
gauda,
ementaler,
muškatni oraščić,
biber,
peršun,
domaća ljuta kobasica
Priprema:
Tijesto skuhajte i ocijedite. Bešamel pripremite tako da otopljenom maslacu dodate malo brašna i postupno dolijevate mlijeko i gorgonzolu dok se ne zgusne. Začinite muškatnim oraščićem. U vatrostalnu zdjelu složite tijesto, ribanu gaudu i ementaler, narezanu mozzarellu, malo bešamela i nekoliko komadića kobasice. Nastavite do vrha. Zalijte umakom i pecite 15 min na 160 stepeni.
Izvor: http://www.vecernji.hr/
Sastojci:
tijesto za lazanje,
brašno,
pola litre mlijeka,
maslac,
gorgonzola,
mozzarella,
gauda,
ementaler,
muškatni oraščić,
biber,
peršun,
domaća ljuta kobasica
Priprema:
Tijesto skuhajte i ocijedite. Bešamel pripremite tako da otopljenom maslacu dodate malo brašna i postupno dolijevate mlijeko i gorgonzolu dok se ne zgusne. Začinite muškatnim oraščićem. U vatrostalnu zdjelu složite tijesto, ribanu gaudu i ementaler, narezanu mozzarellu, malo bešamela i nekoliko komadića kobasice. Nastavite do vrha. Zalijte umakom i pecite 15 min na 160 stepeni.
Izvor: http://www.vecernji.hr/