Razljevuša je lagana za pripremu, a može se poslužiti uz sezonsku salatu ili jogurt.
Sastojci:
250 gr sira
250 gr kajmaka
4 jaja
2,5 dl mlijeka
250 gr kukuruznog brašna
malo soli
Priprema:
Žumanca odvojiti od bjelanaca a i posebno zamiješati mikserom. U žumanca dodati
sir, kajmak, mlijeko, kukuruzno brašno i malo soli. Snijeg od bjelanaca lagano dodati u smjesu i sve zajedno pomiješati. Smjesu uliti u posudu za pečenje, prije je premazati sa malo ulja i peći na 180ºC oko 40 minuta.
Sastojci:
250 gr sira
250 gr kajmaka
4 jaja
2,5 dl mlijeka
250 gr kukuruznog brašna
malo soli
Priprema:
Žumanca odvojiti od bjelanaca a i posebno zamiješati mikserom. U žumanca dodati
sir, kajmak, mlijeko, kukuruzno brašno i malo soli. Snijeg od bjelanaca lagano dodati u smjesu i sve zajedno pomiješati. Smjesu uliti u posudu za pečenje, prije je premazati sa malo ulja i peći na 180ºC oko 40 minuta.