Sastojci:
300 g čokolade za kuhanje
malo ulja
50 g euro krema
malo pečenog lješnika
Priprema:
Čokoladu za kuhanje otopiti sa malo ulja.
Paziti da bude na umjereno toploj ringli, ili u mikrovalnoj.
U kalupe staviti na dno malo otopljene čokolade, ubaciti po jezgro lješnika i malo euro krema.
Ostatkom otopljene čokolade preliti fil i poravnati praline.
Ohladiti u frižideru ili u zamrzivaču i služiti.
300 g čokolade za kuhanje
malo ulja
50 g euro krema
malo pečenog lješnika
Čokoladu za kuhanje otopiti sa malo ulja.
Paziti da bude na umjereno toploj ringli, ili u mikrovalnoj.
U kalupe staviti na dno malo otopljene čokolade, ubaciti po jezgro lješnika i malo euro krema.
Ostatkom otopljene čokolade preliti fil i poravnati praline.
Ohladiti u frižideru ili u zamrzivaču i služiti.