Sastojci:
300 g bijelog purećeg mesa,
200 g riže,
glavica crnog luka,
150 g šampinjona,
2 zelene paprike, 1 tikvica,
1 mrkva,
malo zelene boranije, ulje,
2 kocke za supu,
veza peršuna,
2 kašike soja sosa,
kašičica kapra,
100 g narendanog kačkavalja,
so,
biber
Priprema:
Meso isjecite na kocke i pržite na zagrijanom ulju da blago porumeni sa svih strana. Izvadite ga i ostavite da stoji na toplom. Na istoj masnoći propržite sjeckani crni luk, pa ubacite listiće gljiva, kolute mrkve, nasječenu papriku, kolute tikvica i boraniju. Povrće izvadite kad malo omekša, a na istoj masnoći propržite rižu. Vratite meso i povrće, dodajte još kapra i sipajte pola litra vruće vode. Udrobite kocku za supu, posolite i pobiberite. Dinstajte na umjerenoj vatri da meso i povrće omekšaju. Služite toplo uz narendani kačkavalj i soja sos.