Sastojci za 12:
500 g tijesta za savijače
500 g špinata
150 g feta sira
1 režanj bijelog luka
1 jaje
svježe mljeveni biber
so
ulje maslinovo
Priprema:
1 Špinat očistite, operite i dobro ocijedite od vode. Pržite ga na malo maslinovog ulja dok ne uvene. Ako se radi o smrznutom špinatu, koristite samo 250 g i dinstajte ga na malo maslinovog ulja dok suvišna voda ne ispari.
2 Skinite s vatre pa dodajte sitno nasjeckani bijeli luk i feta sir narezan na kockice. Dobro promiješajte pa u smjesu umiješajte jaje pobiberite i posolite.
3 Lisnato tijesto razvaljajte na debljinu 3-5 mm i izrežite ga na kocke. Na svaku kocku stavite malo smjese pa ju preklopite i rubove učvrstite viljuškom.
4 Složite trokutiće na lim na koji ste stavili papir za pečenje i pecite 15-20 min na 200°C.
500 g tijesta za savijače
500 g špinata
150 g feta sira
1 režanj bijelog luka
1 jaje
svježe mljeveni biber
so
ulje maslinovo
Priprema:
1 Špinat očistite, operite i dobro ocijedite od vode. Pržite ga na malo maslinovog ulja dok ne uvene. Ako se radi o smrznutom špinatu, koristite samo 250 g i dinstajte ga na malo maslinovog ulja dok suvišna voda ne ispari.
2 Skinite s vatre pa dodajte sitno nasjeckani bijeli luk i feta sir narezan na kockice. Dobro promiješajte pa u smjesu umiješajte jaje pobiberite i posolite.
3 Lisnato tijesto razvaljajte na debljinu 3-5 mm i izrežite ga na kocke. Na svaku kocku stavite malo smjese pa ju preklopite i rubove učvrstite viljuškom.
4 Složite trokutiće na lim na koji ste stavili papir za pečenje i pecite 15-20 min na 200°C.