Sastojci:
tijesto:
150g šećera
180g brašna
1 dl mlijeka
1 dl ulja
1 prašak za pecivo
1 vanilin šećer
2 jaja
Sastojci krema:
5 dl vrhnja za šlag
150g kokosovog brašna
Priprema:
Izmiješajte jaja i šećer.Zatim dodajte brašno pomiješano sa praškom za pecivo i vanilin šećerom. Umiješajte mlijeko i ulje sve dok ne dobijete glatku smjesu.Smjesu izlijte u namašćen i pobrašnjen lim za pečenje i stavite u prethodno zagrijanu pećnicu. Peče se u pećnici otprilike 25 minuta na temperaturi 185°C.Nakon što se ispeče ,ostavite da se ohladi i prerežite vodoravno.U međuvremenu, vrhnje duže tući u čvrsti šlag. Od ukupne količine kokosovog brašna odvojite nešto malo za posipanje, a ostatak umiješajte u šlag.Na donji dio biskvita stavite 75%(ili 3/4) kreme.Gornji biskvit izrežite na kocke i poredajte po kremi.Premažite kolač sa ostatkom kreme i pospite kokosovim brašnom.Izrežite kocke do dna i kolač sa kokosom je spreman za posluživanje .