Sastojci:
-500 gr pilećih fileta
-glavica zelene salate
-manja glavica kupusa
-2 paradjza
-1 krastavac
-200 grama dimljenog karavan sira
-1 mrkva
-2 vrećice (od 100 gr) tartar sosa
-malo peršuna
-malo soli
-malo maslinovog ulja
-malo suncokretovog ulja za peći piletinu
Priprema:
Oprati listove salate i posložiti ih u tanjure kao na slici, da budu kao podloga. Na zelenu salatu izrendati pola glavice kupusa. Potom izrezati paradajz i krastavce na kriške istaviti sa strane. Sve posuti sa malo maslinovog ulja. Za to vrijeme piletinu koja j prethodno isječena na kockice prepržiti na laganoj vatri na malo suncokretovog ulja, kada je gotova staviti je preko kupusa. Preko toga dodati kockice dimljenog sira (karavana) i preko toga izrendati mrkvu. Na kraju u sredinu staviti tartar sos i posuti peršunom. Servirati uz Vino :)