Pages - Menu

BLAGDANSKI RECEPTI

DODATNO

subota, veljače 15, 2014

Piletina punjena špinatom i sirom

Sastojci
-1 kg pilećeg filea
-oko 200 gr smrznutog špinata
-oko 200 gr ribani sir gauda
-100 gr mrvica
-100 gr susama
-3 jajeta
-brašno,ulje,so
Prprem
Pileće filete istuči, začiniti. Sir naribati i pomiješati sa odmrznutim špinatom da bude gusta
smjesa i time puniti meso,preklopiti i zatvoriti čačkalicama.
Pomješati ssusam i mrvice-pa panirati piletinu u brašnu, jajima i mješavini mrvica i susama.Staviti na
pek papir, politi s malo ulja i peći u pećnici na 180 stepeni dok se ne ispeče; izvaditi na papir da se
upije masnoća. Poslužiti s mladim kuhanim krompirom uvaljanim u
začinski maslac i sjeckani peršun.